noiembrie 09, 2011

de vorbă cu sufletul.


m.am cutreierat în căutarea sufletului meu şi găsindu.l, i.am zis: Povesteşte.mi de când inima mi.era împodobită de mireasă şi spune.mi cum era strălucită bucuria ce mă înconjura...cântă.mi despre vocea Iubitului meu, ca să.mi pot aminti!
oh, suflet străin venit de departe, suflet ce eşti în mine, călătoreşte prin ceaţă şi ia.mă înapoi! fiindcă doresc să ştiu ce a fost, pentru a inţelege ce sunt. Lanţuri de regrete îmi strigă că, fugind după acei ochi hoinari, mi.am pierdut şansa pentru totdeauna... Şi însăşi carnea ce mă înveleşte este doar amintirea acelei haine imaculate ce s.a înnegrit cu timpul fără El. Spune.mi suflet despre ochii ce i.am lăsat în urmă în acea vale!
Pentru că tu erai acolo...
Când eu am plecat, tu ai rămas lângă EL.

Spune.mi ce durere a curs din EL, pentru că vreau să ştiu. Aminteşte.mi de Iubitul inimii mele căci doar umbra Lui mi.a rămas şi mi.e teamă c.am s.o pierd si pe aceasta...
Fură.mă şi lănţuieşte.mă în tine, Suflet bătrân ce plângi în mine. Deschide.mi ochii să.I aud Vocea cum pictează orice colţ din mine. toată încrederea mea era covingerea că totul se terminase. dar acum mă laşi fără cuvinte. credeam că nimic nu mai poate lega ceea ce a fost Speranţa unui viitor. Dar acum Suflet? de ce.mi surâzi?
Oare ce.mi ascunzi?
Străinul ce.L văd în faţa mea tu deja Il cunoşti!
Ce vrei să.mi spui, suflet ciudat, lucruri necuprinse în limbi ce nu am cum să le cunosc.
pentru că Îi vad Picioarele murdare de.atâta drum şi mâinile rănite de.atâta trudă...Şi în Ochii Lui... Da!
Joacă o scânteie ce.mi aminteşte de cuvintele unui vis uitat!

Spune.mi Suflet bătrân, de ce plâng cu Tine împreună?
kana.7 comentarii:

 1. E o dorinta frumoasa, pe care cred ca o retraiesc acum. Nu vreau sa ma pierd in rutina, vreau sa traiesc din nou momentele cand Il simteam in fiecare adiere de vand...

  Eu iti doresc sa nu stii niciodata ce-i instrainarea de Dumnezeu!

  Ramai cu El!

  RăspundețiȘtergere
 2. sunt gandurile tale? e foarte trist ce scrii tu pe blog... dar asta ne ridica ochii spre Dumnezeu, ne pune in lumina.. reusim sa observam ca viata nu e mereu roz. si ca se intampla ca sa avem doar momente daca nu mai mult cand sufletul ni se distanteaza de Dumnezeu... de Tinta noastra.
  fii binecuvantata. :*

  RăspundețiȘtergere
 3. oh, scumpelor, asa adevar in cuvintele voastre.
  nu,de data asta nu.s gandurile mele, dar mi se potrivesc, in sensuul ca stau si imi analizez sufletul de o vreme... e ca si o cercetare pentru mine si pentru altii.
  ramaneti in El:*

  RăspundețiȘtergere
 4. mi se par si mai triste cuvintele astea... si ma gandeam ca nu-s gandurile tale. tu ai si optimism sau mai mult optimism... spre deosebire de acest articol.multumesc de gandurile tale bune..
  mult har sa ne mai scrii ce iti vorbeste Domnul.:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Trist dar minunat dialogul:

  pentru că Îi vad Picioarele murdare de.atâta drum şi mâinile rănite de.atâta trudă...Şi în Ochii Lui... Da!
  Binecuvantata sa fii!

  RăspundețiȘtergere
 6. Stau in fata unei dileme... Trist ziceti...Probabil dar tot cea ce sriu este despre ce vad .... Despre ce ochi mei nu vor sa vada...si despre ce Inima mea vede cand se inkide lumina...Eram in fatza la spital anul trecut...asteptand in masina pana sa intru... Cea ce am scris in acei 15 min. este ce ati citit...Vorbeste despre un suflet(Omenirea) Ce sia lasat Iubirea din Tinerete ( D-zeu) pt niste ochi hoinari(restu) lasand haina ei imaculata sa se ofileasca incetu cu incetu...Trupul ,dar mai ales Duhul nostru...si incepand sa uite despre cine a lasat in urma. Aici este cand Un Strain apare ..oki nul recunosc dar ceva Din inauntru Ei ii spune k Il cunoaste...Este vorba despre acea parte din noi ce ne Atrage de El. Acea parte ce nu ne lasa in pace pana nu realizam K nu avem nevoie de raspunsuri. Avemnevoie de El.


  Da este o poveste trista a noastra,dar cu o esenza de speranta ce putin cate putin dinstruge Durerea din Inauntru.

  RăspundețiȘtergere
 7. Odata cineva mia spus suntem culori necunoscute pe un fundal Negru...e trist doar dk priveati partea gresita

  RăspundețiȘtergere