septembrie 17, 2011

am să aștept.





am ales să aştept...

nu pentru că vreau, dar pentru că nu ştiu ce altceva mai bun să fac.

...am să aştept să.mi crească aripi să.mi pot înălţa fiinţa deasupra indiferenţei unei lumi ce nu.mi aparţine. m.am săturat să fiu aruncată în ţărână doar pentru că nu.s a lor. doar pentru ca am ales să nu fiu a lor...am să aştept ca Mâna Divinului să potoleacă furtuna din mine şi să umple razboiul meu cu pace. am să aştept să mor puţin câte puţin, până când nimic din firea.mi nenorocită nu va mai rămânea în mine, până când Cerescul mă va umple iar. am să aştept să.mi îmbrăţişez veşnicia!
...am să aştept să.mi fie ruinate toate visurile, ca astfel să fac loc pentru visul si Planul Lui pentru mine. am să aştept până când în mine va lua formă Visul Lui.
am să aştept ca Lumina să.mi cureţe inima stricată de iluzii.am să aştept ca Lumina să.mi vindece inima îmbolnavită de lumesc. am să aştept să mă găsesc şi să vorbesc cu mine.să mă cunosc şi intr.o eternitate ascunsă, să.mi odihnesc fiinţa. am sa aştept ca timpul să stea în loc, să ştiu că respir din nou. să ştiu că trăiesc iar, dar acum pentru o altă destinaţie.

am să aştept să mă ridic iar din nimicu.mi apăsător şi să umblu.dar să ştiu că umblu lângă un Braţ Sfânt de acum. am să aştept Şoapta Lui.am să aştept să.mi spună că m.a primit înapoi. să.mi spună că.I pasă şi că de acum nu.mi va mai da drumul în mâinile lor...

...am să aştept întoarcerea.mi Acasă. să ştiu că sunt iar în siguranţă şi departe, cât mai departe de pasu.mi înapoi.


am ales să aştept...

nu pentru că vreau,
dar pentru că nu ştiu ce altceva mai bun să fac.




15 comentarii:

  1. frumos! asteapta in tacere ajutorul Domnului. chiar daca nu ne dam seama asta e cel mai important! frumoasa postare! fii binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ema.. asta e grozav!! Sincer.. you put joy into my heart! Fie ca asteptarea sa ne fie scurta! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. ema, ai scris ceva atat de profund incat ma sperie, ma incurajeaza , ma avanta si toate in acelasi timp...
    nu imi explic... ce poti trai tu zi de zi sa iasa astfel de cuvinte din inima ta...? dar stiu ca sunt pentru noi, Domnul te foloseste... si El sa ne ajute sa traim pt cer, si in asteptarea Lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. eii, ofelia;)) ce am scris mai sus este lupta ce am dus.o in lunga.mi vara...o lupta interioara cu indiferenta si nepasarea multora. privind acum in urma, am decis sa astept Mana Lui peste fiinta mea.si e minunat sa astepti de la Domnul, pentru ca niciodata raspunsu.I nu va inceta sa apara. multumesc Lui ca acum sunt in siguranta.I Sfanta.
    fi binecuvantata>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare de-a dreptul o aşteptare mesianică. Îţi doresc să ţi se întâmple ceva ce nu a plecat în lume ca să te caute, ci pentru a te găsi.
    Şi nu uita că lumina e acolo, în cerurile din tine...în cerurile din noi pe care mulţi şi le cârpesc...şi că nimicul nu există...există doar absenţa a ceva, dar nu a orice...ci a ceva anume.
    Să îţi fie clipele atingeri de mângâiere blândă ale sufletului.

    RăspundețiȘtergere
  6. You are precious!
    I pray that you enter into the Holy presence of the Lord that HE may be more real than anything on this earth to you! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Aşteptarea în tăcere este benefică sufletului şi aduce cu ea mari realizări.Crede-mă te rog.

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc ema. ramai binecuvantata. ma bucur ca ai ales sa te increzi doar in TATA. >:d<

    RăspundețiȘtergere
  9. imi place modul in care ai exprimat aceste ganduri...ce este insa mai fain de atat, si important, este ca noi ceilalti ne regasim in aceste cuvinte scrise, si oarecum este un ajutor pentru toti aceia care simt aceleasi lucruri...o privire in oglinda, sa vezi cum iti mai sta inima si sa o aranjezi oleaca cu ajutorul Heartstylist-ului, Domnul:) si imi place muzica din mp3; noapte buna si tie:)

    RăspundețiȘtergere
  10. am mai citit de multe ori asta la tine :)
    Pritenii isi vorbesc, rar dar isi vorbesc :)
    inspirata de Sus...ce Dumnezeu minunat ! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. faine cuvinte cristina, intr.adevar, avem nevoie sa ne aranjam dupa cum ne vrea Creatorul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bunaa!
    O perioada ti-am citit si recitit posturile, iar cand ai postat din nou am fost extrem de fericita! Ma bucur ca scrii iar, ai un talent deosebit!

    Iti urez succese in continuare.
    Ramai cu El! Multe binecuvantari!

    RăspundețiȘtergere
  13. am si eu o intrebare: tipa din poza acestui articol esti tu? e foarte frumoasa... :)

    RăspundețiȘtergere
  14. revin imendiat. mă năpădesc aşa gânduri. mulţumesc că existaţi. sunteţi încurajare pentru mine.
    şi da Ofelia, eu îs...

    RăspundețiȘtergere