iunie 09, 2012

Smerenia este împlinire”Când se vor smeri, atunci vei spune : Ridică-te!” (Iov 22.29)Toți am auzit spunându-se că să fii smerit înseamnă să te umilești, să ai o atitudine supusă. Dar știi ce cred? Smerenia este Împlinire.


Smerenie este să ai succes și să te simți împlinit. Smerenie este să.ți iasă viața frumos.

Smerenie este să fii binecuvântat.
Smerenie este să reușești! Să te lauzi cu un așa Dumnezeu, să ai o familie grozavă, să ai o slujbă bună, să te bucuri de un examen luat! Smerenie este să te simți bine cu cei dragi și să te simți bine cu tine.
Smerenie este Fericire.

Dumnezeu nu te.a creat slab. să fii smerit înseamnă să fii puternic în El pentru că El este Cel puternic în tine.

Smerenie este să fii lăudat! să fii lăudat că ești fericit și în acele momente să nu privești în tine ci să Îl vezi pe EL, să îndrepți toate aplauzele către Dumnezeul care ți.a dat putere și care te.a împlinit! să.ți proșterni întreaga ființă în fața Celui vrednic de orice laudă și să declari că tot meritul este al Lui. că întotdeauna va fi meritul Lui!
Să fii smerit înseamnă să te lauzi. Și nu cu tine!

3 comentarii:

 1. minunat ai spus.. asa cuvinte deosebite pune Domnul in inima ta. fii binecuvantata. mare incantare esti pt noi. si pt mine, si o mare binecuvantare.
  asa e, am experimentat ca smerenia e despre mine, si maretia despre EL.
  am luat examenul de licenta scris. si mai am luni oralul... si zic ALELUIA. au trecut 3 ani ca prin foc. slava Lui. sunt implinita prin EL. si smerenia e FERICIRE si implinire cu adevarat. multumesc ca ai pus in cuvinte aceste ganduri! pe mine m-au ajutat din nou cuvintele tale sa privesc exact asa cum stau lucrurile si in viata mea. iti trimit o imbratisare de la Braila. mult har in toate. poate si tu ai examene, sau stiu eu licenta.

  RăspundețiȘtergere
 2. mulțumesc, El să te însoțească, Draga de tine!

  RăspundețiȘtergere
 3. Vezi ca ai un premiu uite aici :http://tania-scurtu.blogspot.ro/2012/11/special.html

  RăspundețiȘtergere