mai 29, 2011

abandon.


...zâmbea mulţumită. Ştia că de acum înainte venise vremea ei. Ştia că se poate odihni liniştită oricât tăcerea i.ar fi măcinat gândurile; Ştia că de acum este pe Mâini bune, Sfinte, care nu aveau de gând să o lase...primise un sărut violet de vară ca o promisiune veşnică, ştiind că de acum Dragostea o găsise şi era aici ca să rămână. Simţea cum întreaga ei fiinţă se desprinde de lumesc pentru a îmbrăţişa Divinul. De acum înainte era pregătită să lupte, indiferent de preţul pe care va trebui să.l plătească; de dragul Lui se merita să îndure orice. Oricând...
Furtunile îi pustiiseră trupul fără milă, dar nu îi mai păsa; îşi încredinţase viaţa Celui ce o câştigase cu preţ de Jertfă şi era gata să îndure, cu ochii pironiţi înspre Acasă. Nu ştia ce va urma. Nu ştia cum va arăta de acum povestea ei. Dar era convinsă că nu va mai fi singură şi că ceea ce primise de la Dumnezeul ei era suficient. Nu ştia ce o aşteaptă şi câte provocări se vor ivi. Dar alesese să aibă încredere în El şi ştia că de acum făcuse cea mai bună alegere.
...
În tihna sufletului, eliberată de poveri, se lăsă pe spate şi se abandonă Soarelui...

7 comentarii:

  1. draga mea, asta am simtit eu chiar in urma cu 6 ani de zile cand Domnul m-a luat de mana si ma poarta si acum cu credinciosie. am stiut de atunci si stiu si acum ca a fost cea mai buna alegere din viata mea. ce binecuvantare esti azi pt mine prin aceste cuvinte. multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Em draga>:D< esti o sursa de inspiratie ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!Vreau sa-ti spun pentru inceput ca imi place enorm blogul tau.Imi place cum l-ai aranjat si poate din cauza asta mi-am permis sa-l aranjez si eu la fel,fapt pentru care imi cer iertare pentru ca ideea e a ta.
    Imi place cum scrii,atat de inspirat de dragostea lui,de pasiune pentru cer!Parca citesti in inima mea!Imi plac si pozele,sunt unice si atat de frumoase!Melodiile sunt minunate!
    Em Dumnezeu sa te binecuvanteze si te rog sa ma ierti pentru incercarea mea nerusinata sa te copii.Sper sa nu te superi.
    Sa ai multa pace in continuare si succes cu scrisul,astept cu nerabdare urmatoarele posturi.

    RăspundețiȘtergere
  4. scumpa mea, cum sa ma supar? tot ce.i frumos e al Lui si El merita orice lauda, nu un om...ma bucur sa aud asta, nu stii cat ma incaurajeaza ce mi.ai scris, ma bucur ca ajuta si altora blogul.am vrut de multe ori sa.l inchid, dar tocmai atunci apareati voi cu cate o incurajare si renuntam, cu gandul ca si altii se regasesc printre randuri.>:D< multumesc tare mult pentru aprecieri si stai linistita, simte.te libera sa iei orice, oricand, nu ma deranjeaza>:D<>:D< fi binecuvantata nespus si ramai pe Brate Sfinte>:D<
    hug you sweety

    RăspundețiȘtergere
  5. emma? astept de luni de zile sa mai postezi ceva... ai renuntat? mereu ai ceva de zis... mereu inima ta simte ceva care sa ne impartaseasca si noua, sa ne ridice si sa ne ajute sa privim doar spre cer, la Isus. uite, nu sunt singura care iti asteapta postarile. au trecut luni de zile... cu siguranta multe s-au intamplat in viata ta, si multe ai sa ne spui... asteptam sa ne scrii! ne e dor sa ne mai spui ceva! cu mult drag, si Domnul sa ramana desfatarea ta intotdeauna!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. oh, scumpilor...nici nu vă gândiţi ce bine îmi face să aud asta. nu...cu siguranţă nu renunţ la blog. Domnul are un plan cu mine şi mă las folosită de El. am fost plecată şi nu am putut să mai intru. toată vara am fost ocupată, dar sincer, pară ceva ma trăgea spre blog şi mereu m.am gândit să aştern ceva. am să caut filele.mi rătăcite şi voi posta.
    multe binecuvantari!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. multumim pt ca ne ridici ochii spre cer...:X
    Domnul sa iti rasplateasca ema.

    RăspundețiȘtergere